är ett svin

Idag orkar jag inte leva. Orkar inte vara en människa, är iförsig ingen människa idag. Har sovit bort exakt hela dagen, skönt som fan, slippa tänka. Vaknade full imorse, helt väck, typ det värsta som finns, eller jag vet inte ens om jag sov, minns typ inget. Det var sjukt kul igår, det var det, men alldeles för mycket. Jag har ingen röst kvar, kan inte prata alls, sjukt jobbigt. Hoppas verkligen att den kommer tillbaka tills imorgon, kan inte komma till skolan och inte kunna prata?

Aaaaaja..... Orkar inte med mig själv. Det är seriöst jobbigt att vara mig idag, hata, hata, hata.
död.

o r k a r i n t e l e v a

Radera mitt liv, tack!

winner

Ska ut och fira Sofie som fyller 18 inatt! Weo, weo.
Ses inatt!




serri???

http://www.aftonbladet.se/wendela/barn/article7201230.ab

"– Han ser rätt hälsosam ut tycker jag. Jag förstår inte problemet, säger han."


Fredag

Vaknade halv fem imorse och var skit pigg, sjukt irriterande. Det blir alltid så om jag lägger mig innan tolv, vet ej varför men det är som att min hjärna inte vill att jag ska få sova mer än fem timmar. Låg iallafall kvar i sängen tills klockan sex och då började jag fixa mig inför skolan. Skönt nog gick dagen fort och vi sluta över en timme tidigare än vanligt. 

Var ute och hade picnik med Wilma, vi svulla chips, godis och cola. Livet alltså! Så passade hon på att leka lite i parken, helt crazy. Hon slocknade nästan på en gång när vi kom hem igen. Kollat på lejonkungen 2 idag också, imorgon blir det 3an.

Föresten frågade Wilma mig idag vad jag gjorde i skolan, så berättade jag att jag lagade mat, då började hon apskratta. Seriöst hon skratta så hon var tvungen att lägga sig ner, sen sa hon "nee men på riktigt, vad gjorde du i skolan?" "Laga mat sa jag ju, var det så roligt" "HAHAHAHHAHAHAHHAHAH". Skön kiddi man har. Hon tyckte iallafall att det var konstigt att jag lagade mat hela dagen i skolan.... Hehe.

<3


come on

Min vecka har fuckat upp sig totallt... Har inte varit i skolan på två dagar nu, why why why? Känns som att det är fredag idag för att jag ska hämta Wilma nu. Hon ska iväg på dop tidigt på söndag morgon, så vi bestämde att jag lämnar henne på lördag istället. Föresten, orkar inte med onödiga kommentarer på den här bloggen, tänker inte godkänna dom :D Det mesta jag skriver är helt oseriöst, så läs inte om ni stör er :) Ni slösar bara bort eran dyrbara tid då!!

Jag vill ha lov nu, nu, nu... Pallar verkligen inte skolan just nu, vi gör ändå ingenting och det känns så jävla onödigt att ens vara där. Nästa vecka är sista veckan i köket också, innan dom river allt för att renovera nytt.

Har två "extra" jobb jag ska göra nu i juni också, ett med Becca och ett med Lina. Blir roligt, bra att få lite extra cash också. Ska köpa något till Wilma idag också, hon hade ju namnsdag igår och det måste ju firas. Eller? Höhö.

najs FAN!

MTV



 


baby

Wilma har namnsdag idag! Fast med V! Grattis äskling!

höhö

Har haft en sjukt najs kväll på Josefina med Matilda! Vart lite tidigt men det gör inget, var roligt iallafall. När vi kom dit så vart det lite strul, sa lite fel och dom sa att vi inte stod med på listan men ringde Emma och hon sa att vi visst skulle göra det och det gjorde vi! Fick en välkommsdrink och sen satte vi oss på bästa platsen, mitt i solen. Vi fick drinkbiljetter också, najs eller vad????? Drack vin gjorde vi också, sen hämta vi mer "välkommsdrinkar" för att vi ville ha "shakern" som man fick den i, hahah. Var iallafall supertrevligt! Bästa var i slutet, filt+shaker+bikinis... Hahaha. Endast Malte fattar, grymt kul.
Föresten drack sju shottar också för er som vill veta!!
TACK MTV!

Bilder kommer senare !

drinkbjudning

Ska möta Matilda i slussen runt 5 och sen åker vi mot Josefina :) (jag hatar förövrigt det stället, eller dom som jobbar där). Blir nog najs ändå, gratis mat och dryck. 600 pers som är inbjudna, det håller på till 1 i natt, men Matilda ska jobba imorgon så får se hur länge vi stannar. Trevligt, trevligt.


fresh

Ska se på "a night at the roxbury" med Lina nu, för jävla  rolig film! Var as tråkigt på det där stället idag men nu är man homie med Cimon från paradise hotel.
Hare!

cool

Beställt studentmössa idag, ett år innan fan! Den blev skit snygg, men det fanns ingen storlek som passa mig så den är lite stor. Ska möta Lina halv nio typ och sen ska vi dricka öööööööööööööl och få feta goodiebags....
Händer mer roliga saker i veckan, imorgon ska jag på MTVs drinkbjudning på Josefinas och bli bjuden på mat också. På lördag ska jag nog vara med och fira Sofie som fyller 18 jordsnurr.
See yaaa

Varning för lång text

Imorgon ska jag först pröva studentmössor i skolan(?) Sen ha samhälle och svenska.... På kvällen ska jag dricka öl med Lina, sen får man se vad som händer. Alltid roligt!
Hejdå.

P. Sherman, 42 Wallaby Way, Sydney

Ska anmäla Wilma till mcdonlads mini maraton! Frågade henne om hon ville springa och det ville hon såklart, hon är faktiskt riktigt grym på att springa och snabb som bara den. Hon kammar nog hem första vinst, nej men det är för barn upp till 8 år, där alla är vinnare. Tror hon kommer bli en sprinter när hon är blir äldre, fast hon vill ju bli fotbolls eller innebandyspelare. Det är coolt!

Mauoso

Godmorgon!
Fin fint väder ute. Ska åka till skolan snart. Är tournant idag i köket, yey! Så jag hoppas att det finns lite att göra, höhö. Får se vad som händer efter skolan, om det är fint väder så blir det nog att sola lite.


Jag ljuger dig full

 

GOD NATT!


bezta<3





 



Vart fan är min tur?

Nu funkar inte ens mina mobil hörlurar...... Eftersom jag fick en helt ny telefon så funkar inte mitt headset heller, det är kopplat till den andra mobilen och går fan inte ändra på. Hata, hata, hata!

kom igen



Följa med? Gratis öl och vin.. Går ej att tacka nej till?????????????

i want some more

One drink turned into two drinks
Three drinks turned into dancing


idiot

Någon jävel snodde mitt busskort och ipod  igår :(((( Min kära ipod! Fan också. Busskortet gjorde inte så mycket, det går ändå ut snart men ändå. Fett elakt. Nu kan jag inte lyssna på musik, måste fan köpa en ny. Hatar att lyssna genom mobilen även fast den har fett med minne. Det värsta är att det blev snott på JOBBET! Någon som jag arbetar med har alltså tyckt det varit okej att ta någon annans saker, då kunde den lika gärna tagit rubbet, jacka, väska, bankkort med mera. Fan, fan, fan! Pratade med en av cheferna och han skulle iallafall kolla upp det.

Trodde jag slutade 23.00 igår också men tydligen så slutade jag 03.15!! Aja vart lite extra cash, men nu måste jag ju fixa nytt busskort och ipod!!!


res dig upp och gå

Försov mig imorse, missade skolan. Fan också! Jag som hade tänk skippa nästa fredag men nu måste jag gå annars blir det ig, höhö.

Ska jobba ikväll också, 17.30-23.00. Kort pass men rätt så skön ändå.
Betalade min mobilräkning nyss också, blääää!

love



30/6<333333333

we're going to ibiza!

Har inte känt mig levande idag. När jag vaknade imorse kände jag mig typ, drogad eller något. Sömnbrist såklart! Kan typ inte sova, är hur trött som helst men det går bara inte. Skolan gick i alla fall relativt snabbt, var mycket att göra idag. Det enda som är jobbigt är att städa! Hehe.

Gick till apoteket idag också, hittade det jag skulle och dom verkar funka skitbra! Var Carro som tipsade om dom.
Två jobb ringde mig också, ena när jag satt på tunnelbana, råkade sätta på högtalarn och jag vet inte hur man stänger av den på min telefon om man inte lägger på , höhö. Men ville inte lägga på bara så där, så gick dit där ingen satt och pratade istället, fett pinsamt. Vette fan om det var något för mig heller, dom ville ha mig som kock!
Det andra som ringde var det jag på intervju på förra veckan, wiie! Dom hör av sig när dom har något som passar mig, det är ju bara ett extra jobb så.

Ähhh har inget vettigt att skriva!

hmm

Vem är den där Maria Pol som alla drar på efterfest hos?

Soft att vara storbloggare, bjuder er på glass nu, glöm ej tacka!

Sms:a “yoghurtglass” till 721 30 så får du en kupong till din mobil. Visa upp kupongen på närmaste 7-Eleven för att få din yoghurtglass. Totalt finns 5000 glassar och det är först till kvarn som gäller. Max en yoghurtglass per person! Kupongen gäller inte på Shell/7-eleven.
(kostar som ett vanligt sms)

Varför? HUR????

Misslyckades med pannkakorna, är fan sämst!

Härligare än härligast

Körde brännboll på idrotten idag, fett kul. Jag fick inte iväg en ända boll men det är kul ändå. Sjukt härligt väder idag igen. Vi låg ute på gräsmattan, jag somnade nästan. Älskar det här vädret förutom att man känner sig sjukt äcklig.
På svenskan gick läraren igenom alla frågorna och svaren till provet nästa vecka, så det är bara plugga in dom. Från samhälle fick vi sluta en halvtumme tidigare, såg bara på en film om hässelby, vi har prov nästa vecka men läraren sa att vi som redan klarat allt slipper om vi vill, om man inte vill försöka höja sig såklart. Vadå slapp skola?

Drog till apoteket efter, letade efter piller men hittade inte. Var sjukt mycket folk så orkade inte fråga personalen heller eftersom man var tvungen att ta nummerlapp då. Ska leta på globens apotek imorgon istället.

Nu ska jag käka mat, pannkakor tror jag. Måste passa på medans jag får nu.

fett


Har smarta vänner som pluggar.


Malin spillde öl hela bordet!!


800

VILL INTE BETALA MIN MOBIL RÄKNING. VEM ERBJUDER SIG?

funderar

Kom nyss fram till att ABSOLUT är ett roligt ord. Tänkte skriva ett kult ord, men kan man säga KULT? Är det ett ord?

attityd

Nyss kommit hem, soft. Dagen började dåligt, försov mig. Hur lyckas man försova sig när man börjar klockan två? Kom i tid iallafall men hann inte fixa mig så struntade i det, hehheh. Men jag hann dricka fyra koppar kaffe typ, not okej alltså. Hade samhälle, tråkigt som vanligt. Svenska, konstigt som vanligt. Vår svenska lärare är fan skum, han går igenom alla frågor som vi ska ha på proven och sen svaren, så det är bara plugga på dom och sen klarar man sig. Stockholms hotell- och restaurangskola, för dig som är lat!
Sofie och Malin fråga om jag skulle med till snaps, bangade nästan först, ville inte gå dit osminkad, men va fan skitsamma, kunde sola. Fett soft, najs dag lixom, sjukt varmt. Malin kände en som jobba där, tre öl för 50 spänn. Sen var det bara köra. Go Figaro! Några öl senare pallade vi inte mer, måste tänka på skolan........... ;)
Najs att umgås med gamla HR6 klasskamrater, eller bara Malin som är utanför bara för att hon är RE8are nu. Nästa termin blir jag utan båda:(((((((

Livet

Sitter på snaps med sofie och malin. Dricker öl. Härligt. Skål!

Dagens (nattens) sista inlägg, tror jag

Det är så otroligt jobbigt när jag ska gå ut, så ligger det en sköldpadda ivägen.

Vad är det för fel på mig?

Seriöst, hittade en film från Linas studenskiva som jag tänkte ladda upp. MEN, i slutet av filmen hör man mig typ skrik-sjunga "heeeee ejt maj hart he eeeejt maj hart, eeeeeh eehh". Groteskt fult, så fult att jag inte vill lägga upp den. Har massa andra filmer också, men dom skriks det bara på, haha.
Tråkigt. Ska hålla käften nästa gång!

ledsen

Kan alla äckliga människor sluta lägga till mig på msn? Vill inte se era fula kukar i webcam....
Vill inte byta mail, haft den sen jag gick i trean typ :////

shabalabala polarn

Jag har en kompis, hon är knäpp. Jag är knäpp. Tillsammans blir vi knäppast, det blir lite knas helt enkelt. På hennes studentskiva så började vi sjunga "släpp en fiiiiiiiis" och dansa fult. Tänk er filmen "A night at the roxbury", deras dans alltså. Den är iförsig rätt så grym. Samtidigt som vi sjöng kom hon på att hennes kompis berättat om en låt som heter "fisdico". Dagen efter kom vi på det och sökte på spotify efter låten och hittade den. Seriöst lyssna, grym låt. Typiskt vår humor, bäst alltså. En annan typisk sak med oss är att vi alltid ska överdriva, med allt.
Vi brukar gå ute mitt bland folk och låsas vara störda, lite elakt men det är sjukt kul. Speciellt när alla kollar, först går vi och pratar normalt och sen får ryck och bli störda. Undrar hur många som undrat om vi är dumma i huvudet på riktigt.
Jag ångrar sjukt mycket att vi raderat våra fina små webcam filmer som vi filmade när vi var yngre. Det är sånt som är kul.
Det värsta är, att INGEN förstår grejen med vår humor. Jag menar man får ju inte bli tråkig bara för att man blivit gammal nu? ;)

Jag smsade henne nyss och skrev "gjorde nyss en 360 flip volt i toan, slå den du".
Tillbaka som svar fick jag "seriöst? det var fan inte dåligt. Men lyssna på det här då. Simmade en mil, hoppade på bussen, under tiden gjorde jag en 360 bakåtvolt med dubbel skruv, sen satte jag mig på sätet"


Om några veckor tar hon studenten och jag funderar på att göra en kul grej av allt vi gjort, vet inte hur än bara, men ska nog komma på något. Hon är trots allt min bästa vän.

Eddie Meduza – Fisdisco

Egentligen ville jag bara att ni skulle lyssna på låten ovanför.

Jag är inte dum, men jag skulle vilja vara.

Jag satt och tänkte på en sak idag. Varför tänker man? Alltså det är ju rätt så coolt att man kan tänka. Typ sitta på tunnelbana helt själv och komma på sig själv tänka på lustiga saker. Man kan lixom tänka på saker utan att någon annan vet man tänker på, det är som att prata med sig själv nästan ju, fast det bara är man själv som hör.
Tänka är ett roligt ord. Tänk på tänka, tänka, tänka flera gånger. Låter ju super roligt. Tänk att jag sitter och tänker här för mig själv just nu och funderar på varför jag ens skriver här. Hehe. Jag skrev "hehe" men jag tänkte faktiskt "höhö", men jag måste ju ha tänkt på det förstnämnda också eftersom jag skrev det. Eller ibland säger/skriver man ju saker utan att tänka först. Då är man dum. Fast nja, ibland kan man ju faktiskt säga riktigt bra saker utan att ha tänkt innan, då blir man förvånad.
Det är skönt att tänka, man kan tänka sig till saker. Tänk om man inte skulle kunna tänka, undra hur allt hade vart då. Man kan vara ledsen och tänka på något roligt som har hänt och bli glad igen. Bra.
Ofta när man pratar med någon så säger man ju tex "tänk dig honom utan hår", då tänker man ju på hur den personen skulle se ut utan hår. Det roliga är ju att alla tänker olika, alla bildar egna uppfattningar.
Jag tycker det är grymt att man kan tänka. Tänk, tänk, tänk.
Ska skaffa mig en tänkar hörna. Föresten, säger man "tänkar". Jag tänker för mycket!

seriös

Tja tja bloggen!
Hur mår ni idag? Själv mår man prima, sovit som fan idag.
Dagen började med att gå upp klockan 6 för att dra sig mot skolan. Rätt så trist men vädret var kanon.
Gjorde gädd- och laxqueneller (stavning?) idag, skarrigt som fan, vem käkar sånt? Fast vår rätt var den som gick mest idag, hade ju sjukt många gäster också, typ 10 pers! Heheh.
Efter skolan åkte jag hem, drog slaggen i sådär 5 timmar. Har inte gjort ett piss idag med andra ord, typ sådär.
Ähhh, funderar på att skippa skolan imorgon, lägga mig och sola istället. Det är omprov och skit imorgon bara men eftersom jag typ är bäst så har jag inga omprov.
Hare bra / drama queen

sötnos

Min bror skickade över lite bilder på lille Vincent via msn :D sjukt söt. Glömde fråga om jag fick lägga ut bilderna, så får se om det kommer upp senare isåfall :) Ska träffa dom i helgen när dom kommer förbi om vi inte hinner åka nu i veckan. Wilma kommer nog bli lite chockad, massa bebisar för henne just nu.

Backa råååå


Det löser sig

Har lust att skriva feta blogg inlägget, men orkar inte.
Vill prata i telefon, orkar inte det heller.
Hungrig som fan, kan inte äta.
Det är söndag och jag har ingen ångest. Why, why why??? Vart är du?
Föresten, vem behöver ångest? Love live life.
Skola imorgon, sugen på att jobba men gör det inte förens fredag.
Taggad på att fylla 19 om en månad, 18 är så last year, hehe.
Fan börjar känna mig gammal nu också... Ångest över att jag snart passerar 20 sträcket.
Och där kom ångesten.
Äsch, dags att ta fram kläder tills imorgon.
Se på rederiet, sjukt bra, inne på säsong 6 snart, bara 14 kvar.
Ha ett bra liv / Emelie

GRATTIS TILL SARA OCH ALEX

Jag har blivit faster!!! :D Klockan 10.29, en liten Vincent. Sjukt söt :D
WIE!!

Najs

Skönt med en morgon promenad, höhö. Gott med pepsi.
Sjukt bra.
Ska sova nu igen, skulle iväg, men är för trött. Förlåt.
Redig bakfulla på 3½ halv öl. Hehehhehehe.
Så typiskt Emelie.

då åker vi, trasmattan

Mot Natalie! Blev inte krogen, fan var fett taggad! Men ska röja ändå.

Allvarligt talat

Dricker bira själv. Vet inte vad jag ska göra ikväll..... Rätt så off allt just nu, men något blir det allt, höhö.

SOL

Sjukt härligt väder ute! Ska iväg och grilla/sitta på uteservering med dom bästa.
Vem följer med mig ut ikväll?:)


Helt lost

Ge dig själv tid - livet här är kort - men glöden i din själ och kunskapen du har den är evig

Somnade med Wilma klockan 8 idag igen, bravo! Vaknade typ nyss och är skit pigg, jobbigt. Ska upp tidigt imorgon, måste kirra lite saker innan det är dags för att säga hejdå till Wilma :(((((((((((((

Just nu har jag en fet fest här. Bara att komma....

Föresten, passade Eddie, ni vet Jacob Öqvist hund. Sjukt söt. Var ett tag den men ändå!

fredag

Nu är det dags för fredagsmyyyyyyys. Vi har varit och handlat massa godis, Wilma ville ha popcorn också så det fick hon och en glass, höhö. Så ikväll är det mys framför tv, weo.

Imorgon ska jag grilla med tjejerna, kanske blir en utgång på kvällen också.


bööö

Somnade med Wilma, vaknade nu av att någon spelar sjukt hög musik... party? oja. Rätt så störande, ska se på serie nu istället och försöka somna om.

jag är en shyst haj, fiskar är vänner, inte mat

Wilma kollar på hitta Nemo för tredje gången nu, verkar ha fastnat för filmen. Hon säger "sätt på den där fisken på film igen". Skönt att hon börjat variera sig lite nu, förr såg hon en film typ 1000 gånger innan hon bytte, höhö.

Föresten det skönaste som händer i Nemo är när hajarna smäller bomberna under vattnet och det sitter två pelikaner ovanför och är på dejt, så kommer det bubblor och ena säger "men trevligt" och sen drar. Hahahha.

Killar är svin

Ska bli nunna med Malin.

Fat

Jag satt på en plaststol idag och Wilma ville sitta i mitt knä. Gissa vad som hände? Hela stolen rasa ihop och jag och Wilma följde med. Sjukt kul, kunde inte sluta skratta. Wilma tyckte däremot att det var onödigt och att det inte alls var roligt, hahhahah.

Hemmafrun

Var på jobbintervju idag, det gick typ bra tror jag. Fick skriva på lite papper och sånt, så ska dom ringa nästa vecka så jag ska få göra mitt första jobb och se vad jag själv tycker. Är sommaren räddad nu?

Jag och Wilma har gjort potatisgratäng, kyckling och massa sallad. Smarrigt. Nu håller vi på att baka bullar, kladdkaka och annat gott. Samtidigt lyssnar vi på "älskade barnsångern från barnkammarboken vol 3", sjukt bra. När vi är klara ska vi nog sova :)

vi gör det igen

Kom nyss på att jag ska på intervju imorgon, fan ingen sovmorgon men förhoppningsvist ett till extra jobb.

Livet leker igen!

Gårdagens sjukt många bilder

Becca och Malte.

Jossan, Paulina, Becca.

Lina, utsedd till "klassens smsnörd". Haha

Paulina, Helena och Becca.

Becca, Linn och Paulina.

John och Becca.

Random brud och John

Matilda, Lina och Becca.

Tobias, Jimpa och Virre.


=)

Mått skit hela dagen... Aldrig igen!
Eller?
Hörde att det ryktas grillning och party på lördag?
Woops...

grymt

Fet skiva igår.
  • Mina vänner målade sig svarta, jag var bangare. Temat var "black as night or white as light".
  • Förade alldeles för mycket, men så jävla kul.
  • Ramlat ett ex antal gånger, stackars knän...
  • Blivit "bjuden" på öl av bartendern.
  • Dansat  galet!
  • Fått en smäll på käften av en brud, aj:(
  • Blivit bästis med vakterna.
  • Och till sist, blivit utslängd för första gången, hahah!

    Idag
  • Vaknat upp fortfarande full hos Lina
  • Sovit mera.
  • Missat skolan, igen!
  • Mått piss.
  • Druckigt läsk som fan.
  • Varit och handlat kebab.
  • Nu, hemgång!

hell no

Nu kebab med Lina!

redlös

Skolan idag var soft, gjorde en gräddsås och städa lite, höhö. Pallar inte kök mera just nu, ska prata med rektorn imorgon om att jag MÅSTE få gå servering i trean, tydligen så tar dom in dom som har gått servering som extra kurs först och det är hur många som helst. Finns bara 2 serverings klasser och 8 köks klasser, sätter dom mig i köket så vet jag inte vad jag gör.. Men ska fixa in mig i serveringen, höhöhö. JAG HAR FAKTISKT MVG I BÅDE A OCH B KURSEN PLUS ANSVARSFULL ALKOHOLHANTERING (skröt inte där), så jag borde bli en av dom FÖRSTA!

Ska bege mig mot Malte snart och föra lite innan Lina och gängets skiva. Kommer bli grymt. Skulle egentligen ätit lunch med Emma från MTV imorgon men det vart flyttat till nästa onsdag, så blir en lång sovmorgon istället innan skolan. Yey, yey.


kör bara

Taggar till inför POLARNS skiva imorgon, fett!

ouua

Fan måste åka och simma någon dag och lämna kvitto i skolan... Pallar inte, trodde jag skulle slippa, haha. Blir IG i slutbetyget i idrotten annars ://///

bezt

Ra ra ah-ah-a roma roma-ma Gaga ohh la-la

Riktigt bitter just nu

Glömde mina nycklar, har varit utelåst i en timme!!!! Fick inte tag på någon först heller, men tillslut svarade min bror och sa att han var på väg hem från skolan, så det var bara att vänta. Sjukt irriterande, är jättearg just nu. Har bråttom som jag vet inte vad också. Men ikväll blir det mys med Wilmisen <3

Föresten så fastnade jag i hissen i skolan idag också....

Tänk om jag ångrar mig och sen ångar mig igen..

Alla är så jävla tråkiga just nu... Ingen vill prata med mig. Elakt.

jobbigt

Berns
Läge: Berzelii park
Brasserie Elverket
Läge: Linnégatan 69
Citykonferensen
Läge: Malmskillnadsgatan
Gondolen
Läge: Slussen
Imperiet
Läge: Skatteskrapan, Götgatan
Järnet Matsal och Bar
Läge: Gamla Stan
Kvarnen Restaurang
Läge: Tjärhovsgatan 4
Långbro Värdshus,
Läge: Långbro - södra Stockholm
Operakällaren
Läge: Kungsträdgården
Regissörsvillan
Läge: Solna
Restaurangakademien
Läge: Slaktusområdet
Sjöfartshuset
Läge: Skeppsbron
Vassa Eggen
Birger Jarlsgatan29
Villa Källhagen
Läge: Djurgården

Quality Globe Hotell- Arena
Läge: Globen

Kan inte bestämma mig för vilken praktikplats jag ska välja :/ Vill inte börja på en "fin" restaurang eller vad man ska säga.. Kommer bara göra bort mig då, haha. Funderar lite på att ta det vid globen, kommer aldrig bort från globen, jag älskar globen ;)


trött

Somnade typ direkt efter att jag kom hem från skolan och sov till klockan 9, inte okej. Var skit sur över att solariumet var stängt så att jag var tvungen att åka tillbaka till gullmars igen, leta efter ett annat som ALLTID annars ligger där men inte idag, letade som en tok men tillslut hittade jag det. Somnade till en stund och vaknade när det vart kallt, somnade till på vägen hem, halv sov när jag gick och direkt ner i sängen när jag kom hem. Så går det när man lägger sig sent och bara hinner sova i tre timmar. Typiskt mig.

Nu ska jag lägga mig i ett bad och läsa, hehe.

Yeppsi

Idag när vi satt ute så kom det en bil rullandes ner för en backe, ingen tänkte så mycket på det fören Jeff sa att det inte satt någon i bilen. Sjukt kul. Någon hade glömt sätta i handbromsen och ställt sig i en backe dessutom, smart ass. Tur att det inte var någon som gick förbi där precis. Sen kom parkeringsvakterna och undrade om bilen skulle stå sådär, den stod lixom mitt i allt och ägaren var inte där. Fett kul att komma tillbaka och så är ens bil borta, haha.

=)

I know exactly how to play this game.. so remove your thumb from your ass, coward.

Borde som vanligt ha sovit för längesen

Jag och några från jobbet tog massa godis när vi jobbade, det var en mässa som avanza eller vad dom heter hade. Vi får egentligen inte göra så för våra chefer, men vi frågade dom som hade allt om vi fick ta och då vart dom jätteglada och sa att vi fick ta hur mycket vi ville, dom ville bli av med det, haha. Det var inga sånna där äckliga karameller som det brukar finnas på mässor, utan feta goda godiset, vi plockade fickorna helt fulla. Yey, yey, gratis är gott??

Tråkiga människor det finns alltså.

På msn heter jag "seriöst såg världens längsta man idag".... Folk jag har där blev typ helt upprörda och arga och skriver "aa men visst att du gjorde", "ofta du såg han", "hur lång var han då, slår vad om att jag sett längre" "palla krydda, han var säkert inte ens lång, bara för du är shorty", "skulle det där vara ett roligt skämt eller?"

Min fråga är, varför blev dom så upprörda? I dont get it...
Han var faktiskt LÅNG, jag har aldrig sett en så lång människa någonsin. Kanske inte världens längsta men det är väll inte olagligt att överdriva lite, hehe. När jag pratade med honom kändes det som att jag stod och pratade med taket typ. Helt sjukt lång. Coolt.

Rätt så jobbigt att vara känd ibland alltså....

Lina ringde mig på jobbet idag, jag kunde egentligen inte prata men hon hade en rolig sak att berätta.
Hon hade varit på konsum och handlat och när hon skulle betala så frågade tjejen i kassan henne om hon hade en blogg, så svarade hon nej, då sa tjejen typ "nej men det är ju du som är Emelies kompis  va" och Lina sa "ja hennes bästa kompis" då berättade den där tjejen  att hon kände igen Lina från min blogg. Fett coolt.

Älskar att vara kändis

Avbokade nyss mitt Lady Gaga pass:( bläää.... Men istället ska jag och Wilma sova på hotell och äta fett med gratis mat, få feta goodiebags och leka alfons åberg, han var min favvo när jag var liten, hade han som en nalle och klippte hans hår men vart ledsen för att det inte växte ut, trodde han var riktig:(

"Det som ska bli Sveriges bästa barnhotell innehåller barnens biograf, läsesalong, legodamm, snickarhörna, teaterhörna, Alfonssvit och mycket mer. Dessutom, har barnen sin egen frukostbuffé ”Brulle” som tagits fram i samarbete med Svenska Kocklandslaget."








Har blivit galen

Seriöst.. Kollat på den här hur länge som helst nu. Ingen tycker den snurrar åt samma hål som jag :( Fast den har bytt några gånger för mig. Fattar noll.


alltid i tid

Jag är sämst på att lämna in uppgifter i tid, har haft ett helt ÅR på mig att göra en hälsouppgift till idrotten men håller på med den just nu eftersom den ska vara inlämnad senast imorgon. Bra jobbat! Kommer inte ens på något mer att skriva, det ska vara minst en sida och jag har skrivit en halv. Man ska skriva om sina hälsa, typ hur man äter, sover, tränar osv. Egentligen borde jag kunna skriva flera sidor eftersom jag tränar så mycket, äter så bra mat och sover 10 timmar varje natt ;) Höhö, eller inte. Därför får en halv sida vara bra!!

Föresten jag har klarat ALLA mina samhälls prov det här året. Snacka om att vara grym, eller?  Med tanke på att halva skolan inte klarat en hel del, höhö. Men man är ju grym, kan lägga till att jag aldrig pluggat mer än en timme till varje prov... Ah grym!
Fett med grymt det blev!

Världs kocken

Jag gjorde min egna club sandwich till "middag" idag. Var inte hungrig när vi skulle äta så åt lite senare. Feta gott vart det. Enkelt att göra också. Bröd, kyckling, sallad, gurka, bacon och så gjorde jag curry dressing för att det är mycket godare :) Är en super kock!


 

Och proffsfotograf ;)


Cookies

Hämtade ut ett paket idag och där i låg det typ 10 paket med brago kakor, deras nya med äpple och kanel. Smakar som äppelpaj, gott med vanlijsås till. Höhö. Jag bjuder på fika nu;)

Knepigt

Ska hårfärningsmedel verkigen vara oranget? Aldrig varit med om det tidigare. Tänk om jag blir orange hårig nu, då kommer jag gråta. Men var inte rädda om ni hör något konstigt vrål lite senare, det är bara jag, Emelie som gått och blivit en morot då.

fix

Ska färga håret nu, feta utväxten... Färgade ljust sist och nu ser man mitt mörka hår, ser förjävligt ut. Men ska färga det mörkt igen, inte för att man kommer se någon skillnad, mest bara för att utväxten ska försvinna!

Typ så rätt

Vi som väntar med att bli av med oskulden tills vi gifter oss.


Mat

Lagar pannkakor, ska bli smarrigt, är sugen som fan på det :)

najs

Kollar på förkväll, en cool tjej som ska vara med idag, höhöhö

Riktig man


=)

Kom nyss hem. Jobbat kiosk idag, gick bra, heheh. Varit på personalfest, så inte okej med gratis dricka :) Men så kul, heheh igen. Hejdå!

say ahhhhhhhhh

Jag hittade nyss min ipod sladd! Efter typ sådär ett år, mihihi. Fett glad nu. Det lönar sig att rensa garderoben ibland ;)
Borde sova nu, upp och jobba klockan 10 imorgon, LG-hockey games igen. Är inte taggad, massa finnar som är där. Har fått höra att dom är skit jobbiga och fulla som satan... Jobbar dessutom i kiosken och man måste prata engelska med vissa:( Problem jag har. Men direkt efter jobbet är det supa som gäller, röj alltså!

Mobil bilder

ALLE!!


ALLE och JEFF!!


FIKA!


Wimsii!

Diggar bilden fett!


God kebab, not.


Öl någon?


Gott med svans, ben och annat skit. Äckligt...



Yaman!

Mitt skåp är städat;)


Jag och Soff gjorde pizza deg, funderar på att bli pizza bagare, blev ju runda iaf, haha.



Cool tjej!

=)

Ska åka och träffa Lina en snabbis nu!

död

Vad roligt!!