lala glad dag

Jag är på braigt humör idag! bra bra bra bra bra. glad glad glad glad glad. Härligt som bara den =)
Skulle bara skriva det.

P.S men nu vart jag arg, hur i helvete packar man upp en film? vad är det för dumheter dom hittat på med att man ska packa upp en film, kan det inte bara vara så lätt att man behöver dubbelklicka så kommer den upp. FYSKÄMS PÅ DIG!

onsdag

Nu när skolan dragit igång så blir jag sjukt trött om dagarna, det är sjukt. Trodde aldrig att jag skulle bli såhär trött, menar somnar ju nästan på lektionerna. Idag var det värsta dagen, vi går 8 till 4, har bageri, naturkunskap, svenska och samhälle. Hell.
Skolkar dag eller? Nejdå, jag är ingen sån. Fick reda på våra yrkesteknik grupper idag också, hamna inte med någon jag känner. Trist som fan. VILL HA SERVERING :( dumma rektor.

Har sökt tre nya jobb idag också, vart säger jag inte, för då tar alla andra dom bara:( Hoppas verkligen att jag får något, har skrivit in att jag har lite kassavana nu och håller på att lära mig espressomaskin, kanske finns lite mer hopp då.
Låter helt desperat, men jag är det. MÅSTE ha ett jobb. Vill åka utomlands med Wilma utan att behöva lägga undan exakt alla pengar man får i månaden och leva fattigt. Jävla problem.

Servering hela dagen imorgon, kul kul. Vi har en bokning på ett gäng som kommer 25 pers, men dom ska sitta elva vid ett bord och elva vid ett annat. Najs att få dom, för dom får inte bestämma vad som vill äta eftersom vi inte har möjlighet att laga så många rätter av en och samma, så dom får en meny vid varje bord. Det är även för att vi i servisen inte ska behöva tänka på att skriva upp så mycket olika rätter och sånt, vi är ju fortfarande bara under "träning".

Happ det var väll allt för mig, ska lägga mig och se film nu, upp klockan 6 imorgon igen. Suck.,.
Godnatt.

jobbjobbjobb

Jag skojar inte om jag säger att jag sökt typ 100 jobb och inte fått ETT ÄNDA JÄVLA! Vad är det för fel? Hur svårt ska det vara, kan det inte bara bli bättre tider så att ALLA kan få jobb =) Vad glad jag skulle bli då. Jag har till och med sökt till det sista stället jag någonsin ville söka till, nämligen DONKEN I VÄSTBERGA, 5 minuter från mig. För det skulle vara sååååå kul att jobba där varenda jävla ungdom här kommer och äter, men jag ska kanske satsa på nattjobb där, träffa alla fyllon som kommer. Hahaha, det hade varit lite kul.

WOOONDERBAUWS

Haha tack gud för Ronny och Ragge! Fy fan vad kul. Vad barnslig jag är!

fucking störda människor det finns

Vad fan är det för fel på människor? Bete er normalt i stället. Jag behöver inte andra som lägger sig i mitt liv, sköt era egna! Eller just det, ni har inget!

punkt

JAG HATAR SÖNDAGR!


Jag har ingen rubrik

Var ute igår med Lina, Matilda, Natha och Ellan. Vi hade super kul! Kanske lite för kul. Träffade hur många nya människor som helst från min skola, eller ja typ sju pers. Jag kommer vara grymt poppis, skämt åsido;) Träffa även andra gamla vänner där som man inte träffat på ett tag och det är också alltid roligt! Kändes som jag pratade med varenda jävel ute, ska aldrig mer dricka 8,5 cider, PUNKT. Vi hade iallafall rikitgt kul och det är väll det som är huvudsaken egentligen :) Slutade med att jag GICK hem i spöregn, helt sjukt vad dåligt lokalsinne jag har, illa som fan! Tur att man fortfarande var onykter annars hade jag nog frysit ihjäl. Höhö galet.
Hann även tappa ett örhänge, armband och säkert lite andra små saker. Plus att någon jävla brud hällde ut en hel öl över mig, fråga mig inte varför men helt störd. Tur att jag inte orkade bry mig, haha.

Mår iallafall bra idag, skönt att jag är en sån som aldrig blir bakis =) Passar perfekt eftersom att Wilma kom tidigt imorse och nu ska vi mysa galet! Min prinsessa <3

I know you don’t feel pretty, even though you are but it wasn’t your beauty, that found room in my heart

Jag vill ha ett jobb! NU! Vill tjäna egna pengar. Har sökt lite mer jobb, typ donken jobb men hoppas fortfarande att coop eller liknande ska ha höra av sig. Skulle vara såååååå skönt.
Skolan har börjat nu också, känns helt okej och klassen verkar bra. Vi tog skolfoto idag men jag var inte med på det ensilda, försov mig imorse så hann inte fixa mig så mycket. Dessutom hatar jag att bli fotad sådär och alla i klassen satt en meter ifrån och kollade på, no way säger jag bara!

Skulle egentligen haft Wilma nu på fredag men hennes faster fyller år och det skulle komma lite folk dit och fira, så istället tar jag henne på lördag. Får se om det är någon som vill hitta på något annat då istället, tjejerna skulle egentligen ut på lördag och inte fredag men dom kanske skulle köra båda dagarna, då kan jag också hänka =)
Tycker att det är roligt att jag kan vara med lite då och då även fast jag har Wilma. Kommer absolut inte bli lika ofta som det har varit på sommaren eftersom jag hellre umgås med Wilma när jag väl har henne. Men någon gång då och då, och då hinner man aldrig tröttna heller;) Haha.

Ska läsa igenom lite i våran bok vi fick idag om alkohol. Kanske hittar något intressant i den:P

söndag


!


Tiden förändras inte; vi förändras.

:/


If love was an oscar, you and i could never win

Är det bara jag som tycker att det här sommarlovet har gått sjukt fort? Fortare än alla andra, känns det som iallafall. Börjar skolan om redan 5 dagar, 2an med inriktning restaurang. Lite jobbigt att veta att jag faktiskt skulle tagit studenten nästa år. Buuuhuuu. Nej men jag har ju fått något mycket bättre istället. Jag och Sofie ska till skolan på måndag och se om vi kan få byta till samma klass, känns lite surt att behöva börja själv annars, även fast vi nog kommer ha vissa lektioner tillsammans iallafall. Ettorna börjar på måndag också, så vi måste försöka passa in så att vi kommer antagligen innan eller efter dom. Höhöhö!

Ska börjar springa ute vid våran fotbollsplan snart, men har inte vågat än, är alltid så mycket folk där. Skulle helst slippa att visa alla hur man springer, haha. Jävla problem man ska ha alltså. Men snart så! Jag lovar.

Varför är livet så orättvist ibland? Suger så jävla hårt.

lite glad

I miss you, i really do!

...

Gud vad jag är trött på dig, på mig själv, på alla!
Ha ett trevligt liv!
Äckliga ohyffsade jävlar.

även jag kommer gå stolt hel ur det här

Det är inte lätt när det är svårt, eller hur man nu säger. Just nu känns allt bara skit, vill bara ge upp skiten och sluta låtsas att allt är bra. Det finns ingen tillit kvar alls. Värst av allt är att jag vet inte ens om jag kan lita på mig själv längre. Efter det som hände i Magaluf, ja där försvann allt. Det funkar inte. Jag trodde det skulle vara lättare, men jag kan inte leva så.
Det går lixom inte ihop för mig och jag frågar mig själv hela tiden, varför? Varför blev det såhär? Jag trodde ju att allt alltid skulle vara bra och att jag aldrig skulle behöva gå igenom något sånt här igen, jag trodde verkligen det. Det har aldrig varit med min mening att någonsin vilja skada eller såra någon, aldrig. Jag fungerar inte så, men ändå händer det. Jag vet inte vad som egentligen är värst, att bli sårad eller att själv såra. Men jag vet att jag aldrig kommer att kunna förlåta mig själv om jag sårar någon så hårt att jag själv ser att personen mår dåligt och jag känner att jag inte kan göra något åt saken. Det är redan försent. Allt har redan hänt, gjort är gjort, går aldrig mer att göra ogjort.

Det som snurrar mest i mitt huvud just nu är, hur vill jag egentligen leva mitt liv? Orkar jag en gång till? Vill jag? Kommer tilliten någonsin att hitta tillbaka tills oss, till mig?. Det är ingen annan än jag själv som kan ge svar på alla frågor. Jag behöver tid, jag vill egentligen inte ge upp allt, men allt känns redan så långt borta

bara massa text, fattar knappt själv vad jag skrvit, kände bara för att skriva av mig lite snabbt.