so what?!

Snart kommer min favorit tjej hit. Har saknat henne som jag vet inte vad! När hon kommer ska jag först pussa och krama sönder henne, sen ska vi iväg och möta Lina och gå ut med Jimpas hund en stund. Direkt efter det blir att åka och grilla med tjejerna. Eftersom att det typ ska bli regn ute så ska vi vara hos Beccas pojkvän ute i Blackeberg, han skulle åka iväg till Gävle idag så hon var ensam hemma.  Blir najs! Kommer inte stanna så länge med tanke på att jag har Wilma, men ett litet tag blir det iallafall.

Ska fixa mig lite så att allt är klar tills Wilma kommer.

Kroppen skriker tills du hör.

Jag funderar ofta på hur mitt liv hade sett ut om jag inte hade fått Wilma, hade jag varit samma person idag då?
Eller hur livet hade sett ut om vi fortfarande levde det där mamma-pappa-barn livet.
Men jag kommer alltid på mig själv att sluta fundera på hur livet kunde sett ut och istället fokusera på hur mitt liv faktiskt ser ut idag. Jag tror att allt som händer i livet är menat, på något sätt. Det bra sakerna bara händer och man blir lycklig, medans det dåliga sakerna är till för att man ska få en tankeställare och börja fundera på hur man vill leva sitt liv.
Just nu snurrar det så många tankar runt i mitt huvud och jag vet knappt ut eller in. Jag försöker att tolka dom på rätt sätt, försöker att förstå vad dom vill säga till mig. Ibland orkar jag inte och ger upp och bara ignorerar. Det är då jag mår som sämst, kroppen lixom skriker inifrån för att den vill få mig att förstå att jag måste lyssna på mitt inre och sluta leva ett liv där jag tror att allt är perfekt.

Just nu känner jag att jag vill gå vidare i mitt liv, jag vill inte längre hoppas på att allt hela tiden ska bli bättre. För det blir inte det. Så länge jag inbillar mig att allt ska bli bättre, detso mer blir det bara sämre.
Jag måste våga lita på mig själv, våga tro att de val jag i livet gör - är rätt för mig.
Om inte, så lär jag mig av mina misstag.
Det gäller som sagt att finna modet och jag har bestämt mig för att det är dags nu.

hej hopp

Sitter hemma hos herr Böökari och chillar. Dom andra sitter och dricker någon konstigt sprit som smaka lakrits, jag skippar, och så spelar dom guitar hero. Funderar på att lägga mig och sova, är sjukt trött och känner mig hängig. Har ingen lust att bli sjuk nu! Ska iväg och leta jobb med Lina imorgon, eller vi ska gå till olika butiker och lämna våra CVn och se om det nappar bättre än när man skickar in via arbetsförmedlingen. Det skulle vara riktigt najs med ett jobb i höst! Tjäna massa pengar och bara leva livet. Vi tjejer ska ju troligtvist tillbaka till Magaluf nästa år och det var ingen billig resa om vi säger så, men vi hade kul som fan och det är värt pengarna. Hade först tänkt åka till Ibiza bara för att lixom, men det går nästan inga resor dit, bara med massa byten och skit.

Jag är sugen på att se Twilight igen, helt sjukt hur den filmen kan vara så bra. Längtar till tvåan kommer ut, då bli det att se den på premiären. Jag var ju faktiskt först med att se ettan, innan världspremiären och allt. Cooooooooolt! Höhö!

Nej ska väll vara lite social nu innan jag bäddar ner mig.


runaway

Var ute igår igen med Nathalie, Matilda, Paulina och Malin. Vi hade rikigt kul, som vanligt med andra ord! Var första hemma hos mig ett tag och föra lite, innan vi åkte in till Cattelin. Lördag och lönninghelg = proppat med folk! Beställde lite mer att dricka medans det var happy hour. Dansade såklart en hel del och sen vart vi bjudna på massa champange av några bratkillar som sen försökte få med oss till danderyd, men icke! Drog väll hem vid halv tre tiden och först var det meningen att vi skulle vidare till Village men sen var det ingen som orkade. Så vi gick och åt på donken vid mig istället, najs! När vi kom hem så var vi uppe någon timme innan vi somnade.

Vaknade rätt så sent idag och satte oss på balkongen och tog det lungt, vi skulle ut och sola men sen försvann solen och då var det inte kul. Matilda och Nathalie gick precis hem och jag funderar på att sätta på en film eller något.
Måste beställa nytt bankomat kort också, mitt har lagt av helt nu. Kunde inte handla något ute igår, så fick låna pengar istället. Dumma, dumma!




bara för att jag såg nyss att jag ser ut som ett mongo och typ som 6 år?



Hell yey


Min specialare!


Smarrigt!

En krönika från föräldra guiden

Innan jag själv blev
mamma visste jag inte
så mycket om hur livet
som förälder skulle bli,
tog dagarna som de kom.

Under graviditeten läste jag mycket om hur jobbigt allt skulle bli , och hur lite tid man skulle få för sig själv ovh sin partner. Konstigt nog hittade jag inte så mycket om hur underbart livet är med barn. Jag var väl förberedd på ett helvete, och hur jobbigt det skulle vara att ha barn.
Så föddes min Wilma. Känslan är obeskrivlig. Så mycket kärlek!
Jag kan än idag inte förstå hur man kan älska någon så mycket.
Dagarna gick och jag njöt, aldrig hade jag varit så lycklig.
Varje dag med Wilma, att få vara henne nära, känna att hon är min - det var ren lycka.
Det gjorde inget att Wilma tog all min tid, att hon höll mig vaken hela nätterna, att hon det var jobbigt.
Jag visste att jag skulle få så mycket tillbaka.
Jag ville och vill fortfarande alltid hennes bästa.

Så förändrades allt. Wilma blev skilsmässobarn.
Jag blev helgmamma för att kunna studera klart.
Vi skulle inte vara den familj jag ville vara, en mamma-pappa-barn.
Det kändes som ett svek mot henne. Hon skulle inte få växa upp med föräldrar som levde med varandra, älskade varandra.

På vardagar bor hon med sin pappa.
En del tycker jag gör fel mot Wilma och borde spendera tiden med henne, istället för mina skolböcker.
För ett barn behöver sin mamma.
Andra tycker att jag gör helt rätt som går klart min utbildning, och klarar av att vara helgmamma.
Jag förnekar inte att det är jobbigt..
Från att ha tilbringat all min tid med henne, till att bara träffas på helger.
En förändring som gör ont i hjärtat.
Men jag har slutat att tycka syns om oss, och gör det bästa av situationen.
Jag vet att jag bryr mig om Wilma, och att hon har en pappa som också älskar henne.
Därför är jag inte orolig för att hon ska må dåligt av att bara träffa sin mamma på helger.
En familj är så mycket mer än en mamma och en pappa som är tillsammans.

Jag har insett att livet inte alltid är lätt, men att nästan ingenting är omöjligt om man har viljan.
Det säger jag av egna erfarenheter, inte för att det låter bra.
Att vara förälder innebär allra mest obeskrivlig kärlek.
/ E

k-k-k-karatefylla

Höhö, imorgon, om vi inte grillar det vill säga, så ska jag laga lasagne!  Jag bjuder, det är bara att komma =)
Vart sugen på det när jag såg att vi hade lasagneplattor i skafferiet och allt annat finns redan hemma, göra lite bechamelsås och sen klart. För jag kan faktiskt det! Jag ska ju bli värsta super kocken, iallafall vad jag sa förra året när jag började ettan. Nu känner jag mig inte alls peppad på att bli kock, allt stress, som visserligen jag tycker är rätt så kul men ändå, är inte så lockande just nu. Servitris är skit kul, men ungefär lika som kock, men lite mer lockande.
Tror jag ska bli mäklare istället!!!!!!!!

Onödigt inlägg men väntar på Lina så att vi kan åka och fixa lite tills ikväll. Blir nio tjejer som ska ut, om alla kommer =) Kommer bli skoj!

Tack och hej för mig!

Jag saknar en viss person! :( Min baby.


Svennebanana!

Härlig dag att vakna upp till, eller inte. Det har regnat, åskat och blixtrat hela natten, jobbigt när man försöker sova. Det blir inte bättre av att när det slutat så börjar nästa buller, byggarbetarna håller på att bygga nytt dagis precis utanför vårt hus, då menar jag max tio minuter ifrån. Hela huset skakar när dom spränger och har sig.
Jag gjorde en hel sjuk sak inatt, bestämde mig för att börja träna, gjorde lite situps och andra trevliga saker. Pratade även med Lina och vi kom fram till att när skolan börjar sätter vi igång och tränar på riktigt!

Jag är hemma själv hela helgen, resten av familjen åkte till Västerås idag. Lite ensamt men skönt på ett sätt. Kommer ju ändå inte vara hemma så mycket, ska ut ikväll och imorgon ska vi grilla om vädret tillåter det. Vi hade tänkt grilla här men får se hur det blir, kom fram till att det kan bli rätt så trist! Har ingen lust att spela hög musik så att grannarna klagar och utan musik är det ju inge kul?

Funderar på om jag ska göra en fet middag ikväll! Eller nej, tror jag är sugen på pannkakor, amerikanska pannkakor! Fast iförsig så skulle ju jag börja äta nyttigt nu! Tror att det får bli wok (om det nu är nyttigt?) eller lax!
Kul blogg, jag snackar food. Men har tänkt börja lägga in några smarriga recept då och då!


It's Friday, I'm in love

Suttit och ruttnat hela jävla kvällen känns det som, inte ett skit på TV och inget roligt händer vid datorn. Förstår inte ens varför jag sitter här? Man kollar samma sak om och om igen, fb, blogg, bilddagboken, mail. Borde göra något vettigt istället, ut och springa eller något. På tal om det, jag har bestämt mig för att jag ska ta några var runt fotbollsplanen här utanför, det är en springbana, några dagar i veckan. Börjar känna mig fet, höhö.

Tekniskt sätt så är det fredag nu, med tanke på rubriken. Oja! Ikväll ska jag ut med brudarna och röja järnet, blir kul, som alltid. Fan vad jag inte kan sluta tycka att mina vänner är så jävla bäst. Och fy fan vad jag svär. Kanske tecken på att mitt liv är rätt så ruttet just nu? Njaaaaa....

Saknar Wilma, as usually... Hon kommer hem från Öland/Göteborg på torsdag och jag lär hämta henne på fredagen. Ska mysa galet nu innan skol börjar och jag blir helgmamma igen. Fyfan!

Nej säger godnatt till denna blogg nu!

Två bilder från förra helgen när jag var ute med Natha och Matilda.


Keep on moving

Bestämt mig för att skapa en ny blogg, en lite mer privat än min andra. En mer allmän blogg där jag kan skriva om allt möjligt, istället för att varje dag försöka få in något om "mamma livet". Har känt att den andra bloggen börja nå slutet, lite trist men jag står verkligen inte ut med den nu. Allt tjatter och skit, känner att jag inte riktigt kan skriva om vad jag vill i den, just för att jag är ung och mamma. Så nu startar jag om! Kommer fortfarande skriva i den andra bloggen också http://ungmamma15.blogg.se .

Måste för guds skull fixa iordning designen här! Haha.

Välkommen till min nya blogg!