blah blah blah

Ska hälsa på farmor imorgon, längesen nu. Hon bjuder på lunch och fika, som vanligt, haha. Bezta farmorn :)
Måste sova, sjukt trött. Sätter på andra avenyn och lär somna på direkten, höhö.

=)

Idag har jag klippt mig (jättejättekort), färgat håret (typ ingen skillnad, mocca brunt iallafall), ätit donken (inte bra), sagt hej till Lilly, Sofie och Lollo som var i Sthlm (najs), shoppat lite smycken (good), blivit spöregns blöt ( sexy) och nu absolut ingenting (tråkigt).

Klippning

Seriöst, det är augusti om tre dagar! Sjukt fort, tyckte ju vi fick lov för inte så längesen, nu är det tre veckor kvar till skolan börjar, hallelulja.

Ska iväg och klippa mig nu, får se hur det blir, haha. Fast jag blir ALLTID missnöjd precis efter men sen vänjer jag mig, så ska nog bli bra.

Nästa helg är det jobb hela helgen igen, först globen och sen bröllop. NAJS!
Snart börjar hockeyn <333333 men kan inte boka upp mig förens jag vet hur det blir med min praktikplats skit. Har sagt att jag inte vill praktisera kvällar, bara för att jag hellre vill jobba, inte för att jag lär palla det, hahahahh.

På lördag ska jag kolla pride med mina giiiirls.

=)

Hopp i sängen nu......
Ska klippa mig imorgon, höhöhö. Och färga håret, vet inte vilken färg än bara:)
NATTI!!!!!

Wimsan

 

Crazyyyy. Badat hela dagen.



jeeeeeeeeeeet

Jag vill till grönan, fett längesen! Ingen som vill följa med :(((((((((((

free bitch

Lady Gaga is the shit!

 


Shoppade lite


Shreeeeeeeeeek

Wilma har börjat se på shrek nu, nya favorit filmen vettni. Hon har sett dom typ fem gånger nu, finns ju tre på film. Frågade henne om hon skulle vilja se den på bio, om hon skulle orka sitta still hela tiden och hon sa ja. Funderar på om vi ska gå och se fyran i helgen eller något, men såg nu att den var från sju år, får man gå ändå???

fick ju pengar idag igen

Åker in mot stan nu, helt själv...  Lust att ses? RING!


crazyy

Mina fötter är döda. Jag är död. Fyfan. Höll som sagt på att försova mig imorse, men när jag kom dit var jag den enda som var där. Dom andra kom vid åtta, dålig still va va va.. Har varit övertrött hela dagen vilket gjorde att jag skratta åt vad som helst. Drog världens tråkigaste skämt för dom jag jobbade med och tyckte det var as kul. Skrattade seriöst åt att någon bara tog ett glas vatten, illa! Dom andra fick gå vid fyra men jag var tvungen att stanna kvar för att hjälpa till med personalbuffén, helt onödigt. Men jag är snäll. Sen när vi ändå inte gjorde något sa jag herrråååå, sa att jag var för trött för att jobba mera, haha.
Juste dom där herblelife människorna är läskigare än läskigast. Dom är typ som en egen sekt. Flera stycken har gråtit, svimmat och jag vet inte vad för att dom är "högst upp" pratade på scen. Värst av allt var när en man kom upp på scen med sitt spädbarn och bad ena att hålla i barnet för att han var deras gud och skulle bringa lycka till barnet i framtiden. Helt sjukt! Föresten så gick dom runt med två livakter var också. Hallååå, dom säljer "naturprodukter" som bara innehåller socker och sötningmedel, vad fan är det att hurra för?????

Ähhh va fan, sängen väntar.

Härligt

Är det jag som är bossen idag eller? Kom tidigast av alla hit, började fixa lite. Resten kom lixom vid 8. Hon som är projektledare lämnade ansvaret till mig eftersom jag var den enda som jobbat här alla dagar. En av chefernas barn jobbar med mig idag. Han är 16 bast och sjukt rolig. Bäst att sköta sig så att han inte skvallrar för mammsen och morbrorn som också är projektledare här, hahahahaha.

God natt

Fyfan vad jag inte vill jobba idag. Sjukt trött, men inte så konstigt, har sovit 10 timmar på 3 dagar. Kan lixom inte sova på kvällarna och när jag väll somnar vaknar jag hela tiden. Fast idag höll jag på att försova mig! Hann precis med tunnelbanan jag skulle ta, höhö. Kommer vara död hela dagen och jävligt osocial! Bläääää.

nuppi

Kör sista 12 timmars passet imorgon, på måndag är det bara några timmar som gäller, skönt! Det har kommit upp hur mycket nya pass som helst nu till hösten, men jag vill inte boka in mig fören jag vet något om min praktik. Hockeyn måste jag jobba på! Är dubbelt så mycket hockey nu när AIK gått upp till elitserien, fyfan.

Tog stäningspasset idag, satt i tre timmar helt själv och gjorde inte ett piss. Kom inga gäster som ville ha pulver te så det var chill. Fick sovmorgon till halv 8. YAMAN!
Ska sova nu. Skål på er!

Trött tjej. Fan vad kort hår hon hade här, blir chockad. Var iförsig ett tag sen bilden togs, men nu har hon lixom lååååååååångt halv lockigt hår, plattar man det blir det ännu längre.

Lonley

Jobbat i nio timmar nu, bara tre kvar! Skulle egentligen slutat nu vid fyra men dom behövde personal och ingen annan kunde stanna, så jag erbjöd mig, bezta emelie. Blir ju lite extra cash. Tråkigt bara att jag får vara helt själv i baren. Sitter på en ölback och gör inte ett skit, inga människor här just nu ändå. Hoppas dom inte kommer tillbaka heller, orkar inte höra deras tjat om att dom vill ha shake. Juste fick veta idag att det här företaget tjänar 1 miljard i veckan! Helt sjukt. Snacka om lättlurade människor, nästan alla deras produkter innehåller mer än 50 % socker. Yaman. Ska kirra en rik snubbe nu, ciao!

Ska börja leva på pulver

Fyfan vilken seg dag på jobbet. Absolut inget att göra förutom i slutet. Det är Herbalife som har något event i globen, tydligen ett fet företag som säljer naturprodukter. Människorna där är läskiga. Jag hade hand om dom i vipen idag eller "presidenterna" som dom kallar sig, dom som är högst upp i deras "pyramidspel". Seriöst, när dom hade sitt snack så skrek dom andra som var där som galningar och kom fram och tog autografer, helt sjukt. Dom vill tydligen förändra världen, att alla ska leva på deras piller och pulver mat. Deras lunch bestod idag av tomat pulver soppa, ett pulver man blandar med kokande vatten, så smakar den tomat. Dom dricker något kostfiber som man blandar med hett vatten, blir som te, äter massa bars och dricker aloe vera. Lite kul är det allt, och jag ska stå ut med det här i tre dagar till, höhö. Föresten fick jag sovmorgon imorgon, iställer för att börja halv sju så börjar jag sju, en hel halvtimme, WOHO! Förhoppningsvist så får jag sluta redan vid fyra imorgon, normal tid, idag jobbade jag tretton timmar. Hoppas på en tidig dag så att jag hinner åka och hälsa på min bror Alex och lille Vincent :)
Nu ska blire andra avenyn och sen sova!

Slappar jobbet

Sitter och chillar på jobbet med två coola boyz. Började klockan 7, vart klara med det vi skulle redan halv 8 och gästerna ska komma nu vid 9. Segt som fan. Lär bli ännu segare efter 10 då alla drar. Deras middag börjar inte fören vid halv 6. Så vi har cirkus 7 timmars rast, haha. Men jag hoppas några andra behöver hjälp, palla sitta och inte göra någonting. Men aja, får ju betalt för det,hahahahahahaha. Nej nu ska jag vara social!

herråååå

Imorgon kommer Wilmisen, bezta tjejen! Dock så jobbar jag från 07.00-23.45, så får träffa henne dagen efter, men då jobbar jag till 20.00. Det är mördar pass på globen i fem dagar nu.
Aja ska sova nu, vet inte vart min kiosktröja är heller och ska såklart börja jobba kiosk imorgon. Så typiskt mig, får låna en ny istället.

alkis nr1

Hhahahahhaha jag gick till buskarna, spydde lite, sen mådde jag bra- Satt i humlan med Sofie, Livja och några till:) naaaajs kväll, vart bjuden på öl på vägen hit :) sjuuuuuukt najs

årkurs 1.... SISTA ÅRET NU FÖRFAN!

'


dödskul

Haha kollar igenom gamla bilder.
Här är jag 15 år. Gravid i vecka 35(?). Har sjukt långt hår, är det nu man ska ångra att man klippte kort? Näää.
Min syster Amanda på bilden är 8 år, idag är hon 11 år och växt om mig med några centimeter, HAHAHAHAH.
Snacka om vad hon måste växt på tre år, jag är lixom fortfarande lika lång!


busy woman

Var ute och sprang idag igen, börjar bli duktig nu. Det var skit läskigt, sprang på fotbollsplan och det var helt kolsvart, fick sätta på lampan på mobil. Jag blir alltid attackerad av djur, grodor, fjärilar, rådjur och idag av tre harar. Blir lika rädd varje gång, hatar sånt. Förväntar mig att det ska komma en björn eller liknande snart... Jag är lixom ingen djurmänniska.

Nu ska jag göra lite andra övningar som kan vara bra!!

sjukt skoj inlägg

Har grillat med hela familjen idag. Fast näää, Wilma saknades. Lille Vincent sov för det mesta men det var trevligt ändå. Min mormor var här också, fyfan vad hon är rolig ibland. Hon är 70+, har facebook och dökoll på vad alla gör, haha. Alex är snart klar med sitt körkort, typ iallafall, och då ska jag få låna alla hans böcker och sen ska fan jag också ta det. Det hade varit lite kul om jag tog det före, men det är försent nu, jag måste lixom börja från grunden.

Nu när alla gått blev det rätt så trist, vill göra något fast ändå inte. Jag har ju tydligen gått och blivit alkis, daaaah!
Ska ut och springa senare istället, sprang sjukt långt igår (säger vi). Jobbar tors-mån, helvetes jävla pass också, kommer vara död.

You're just a little boy, all you do is annoy. You must talk so big to make up for smaller things!

Blev attackerad av rådjur. Nästan iallafall... Typ dog. Fast nääää. Hjärtstopp ett tag. Fyfan!

Yaman

Har sett klart på alla säsonger av rederiet nu, hela tjugo jävla säsonger! Tråkiiiigt :( Började på andra avenyn idag, jag är efter så har aldrig sett det, haha. Men är inne på avsnitt 17 redan, höhö. Sjukt bra, men inget slår rederiet!!!!!!!!

palla

Seriöst. Gjort av med 600 spänn på krogen, JAAAAA! Känns ju jävligt lyckat just nu... blä för att leva mitt liv....

awwww <333

Hösten kommer bli bäst med er!<3


riktig kärlek

Pratade nyss med Wilma i telefon! Åhhhhhh... Sakna :( Bezta tjejen. KOM HEM BABY!!!


Banana smoothie

Dricker en dagens just nu, tagga till!

Josefin hade coolt vin hemma:)


makka

Tagga till... Ska hoppa in i dushen snart, så att jag är klar lagom till nio;) Vet inte ens vart vi ska, jag hänger bara på. Good friend:)
Äh fan, kör galet!


Wilma Emelie Linnea

Wilma är just nu nere på Öland, hon har varit på lite andra ställen runt om i Sverige de senaste två veckorna nu.
Igår sprang hon Victoria loppet på 1,5 km! Seriöst, hon är GRYM! Jag som anmält henne till Happy Meal loppet som är på 300 meter, det kommer ju hon klara galant. Hon är jättestolt, såklart. Vet inte hur länge hon har tjatat om att hon ska springa, men då sa hon att hon skulle ha fotbollsshorts och strumpor på sig, för att se cool ut. Det är min tjej! Absolut den bästa.

 


=)

Firade som sagt Paulina igår på Josefinas, riktigt trevligt. Hon fick en drink av mig som present, höhö. Efter ett tag kom några andra som dom kände så vi hängde med dom, slutade med att vi åkte hem till Josefin och parta vidare. Vi åkte bil hela vägen och jag hämtade mitt vin på vägen, dock drack jag typ 1 glas bara. Hade iallafall sjukt kul!
Imorgon ska jag ut och fira Kimiboy med några från skolan, får se vart vi hamnar. Blir nog skoj!


we like to party

Ska börja dra mig mot Josefinas, ska möta resten av gänget i slussen. Unnade mig ett glas dagens hemma innan, hihi :)
Blir myyyyyys ikväll!

crazy kid

PISSSSSSSSSSAAAAAAABEEEEEEEEEELA!


Suga

Det suger att jag tappat bort min ena mobil. Hade bezta nummret till den telefonen, hade haft det nummret i snart 11 år nu :(((( Undra om man kan ringa till tele2 och spärra det och sen få tillbaka samma??? Det är det enda numret jag kan och det numret som står på mitt CV och skit. Nu måste jag ju lära mig mitt andra nummer.. BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!

Hej

Jag vill uuuuut! Problemet är att jag lixom inte orkar röra mig idag, haha. Ska iallafall hoppa in i duschen, det är sjukt att värmen gör så att det inte ens går att sova ut!

Igår fyllde Paulina år, så ikväll ska vi till Josefinas och fira henne lite. Får se hur länge jag stannar där, har lixom typ 500 spänn kvar på kontot just nu. Jag får ju min lön imorgon, brukar alltid kunna se den en dag innan men det står fan inget, irriterande. Kanske drar vidare efter det och ser om någon vill hitta på något skoj då, kom igen lixom, jag bjussar på vin....





blö

Seriöst, varför syns inte min lön på mitt konto?? Tänk om jag inte får mina pengar. Då kommer jag grina...

Ska bli träningsnarkoman

Jag är fucking bezt! Varit ute och sprungit, skulle egentligen tagit några varv runt fotbollsplan men det satt massa folk där så det vart lite pinsamt, körde två varv sen bytte jag runda och sprang från mig till donken, vidare mot svandammsparken och tillslut ett varv i villo området... haha. Stannade dock en gång. Hade det inte varit så att jag har sämst kondition och låter som en jävla flåsande kossa så hade jag lätt sprungit varven runt plan men men. Snart så. När jag kom hem igen gjorde jag 100 situps, 4*30 sekunder brygga, och 30 rygglyft. Kan säga att jag är helt död nu och för dom som tränat länge är det här typ rena barnleken!
Min mage har ont nu iallafall :(((

Imorgon tänker jag däremot gå ut, illa eller? Jag vill helst sitta ute eller vara hemma hos någon, lite trött på krogen, eller det känns onödigt att gå ut såhär på sommaren. Någon som vill bjuda med mig? Jag har fan en hel dunk vin hemma, lovar att bjuda den som är med mig :)))))


skit

Tänker seriöst slänga min mobil åt helvete!!!!! För det första så funkar inte vissa knappar ibland och för det andra så är batteriet sämst, går typ en halv dag innan den är död igen. Jävligt bra, jävligt bra!

Inte okej

Shit min mammas mans ena dotter är här, hon tränar rätt så mycket om jag förstått det hela rätt. Fick nyss reda på att hon sprang 25 varv runt vår fotbollsplan vi har här. Det är en mil om jag räknat rätt (dessutom springer hon den på under en timme). Fyfan, inatt alltså, då jävlar, har bestämt mig för att jag MÅSTE klara minst 8 km.. Om jag så ska dö på kuppen. Gjorde typ 80 situps igår, lite rygglyft, bryggan och armhävningar (1, hahaha). Ska öka det idag också, men var ju tvungen att börja lite smått. Kan ju säga att jag har en rejäl träningsvärk i magen idag.

You've got nothing nice to say, keep your comments to yourself, aawwwwwwwwwwww!

Varit ute sen tio, solat och bada. Fyfan vilken värme! Ska dra till söder och träffa polarn nu, får se vad vi hittar på för skoj. Höhöhö.


100 grader

Seriöst, den här värmen är sjuk. Det är inte normalt väder i Sverige, men jag antar att man inte ska klaga. Synd bara att det är svårt att inte vilja avlida.. Speciellt på morgonen när man försöker sova. Har vaknat vid typ sju varje morgon pga solen. Idag slog rekord och jag är redan klar för att dra ut och bada, egentligen hatar jag att bada i Sverige, men vad fan, hur överlever man annars?

Jag har gått och blivit duktig också! Börjat träna, wiiie (äntligen?). Har sprungit lite, snart kommer jag klara av att springa en mil, börjat med några kilometer. Även kört styrka, höhö. Och fan, det är sjukt bra för att vara mig.

Nej, solen och vattnet, här kommer jag!

Ska fan bli nykterist... Fast nöööö väntar till hösten!

Soft inlägg jag skrev imorse. Kommer inte ens ihåg att jag skrev det, då är det illa.
Men ändå, idag är jag ingen människa, vill seriöst inte leva den här dagen.....
Vaknade upp i soffan hemma, funderade på hur fan jag kom hem egentligen? Kom på att jag faktiskt åkte taxi, shaaajt.

Blir inga extra stora fester för mig nu på ett tag, absolut inte. Pallar inte, mått piss typ varje gång. Tror jag blivit gammal? Va fan...

Tänker hoppa in i duschen nu och för en gång skull faktiskt gå ut även fast livet känns jävligt hårt just nu.

Absolut

Åkte till rålis med malin, träffa sjukt söt kille för henne :-) drog vidare till mälarhöjden till sofie. Hade chill krök ett tag :-) sen kom bezta lina dit <3 var sjukt najs tills en viss tjej kom, men vi vart kompisar sen så det var lugnt. Fick skjuts hem av lina och jimpa. Absolut det sötaste paret. Mina vänner är bäst, love live life!

Har varit på hejdundrande party hela sommaren

Hemma hos Veronica


TWISTAAH!



Nattbada!


Coola boys och MLI!







2 st nunnor

Åkte hem till Malin igår efter att hon slutat jobbet, chillade där ett tag. Funderade på om vi skulle dra ut på krogen eller vara hemma. Slutade med att vi åkte ut till Täby för att gå på en extra stor fest, obs EXTRA STOR.
Var sjukt galet. Jag drack lite to much, eller dom där tre shotsen gjorde susen (egentligen typ 1½, höhö).
Kvällen slutade bezt, jag fick hjälp att hitta bussen men det var fel buss. Såg när bussen jag skulle ta åka förbi uppe på vägen och kollade när nästa skulle gå, typ vid 6 på morgonen. La mig ner på marken och grät, seriöst grät. Var så jävla trött, haha. Min mobil var helt död så kunde inte ringa någon heller, funderade på att gå tillbaka till Malin och dom men kom på att jag inte skulle komma in i porten. Just precis då stannar en bil, en engelskman och frågar vart jag ska någonstans. Sen helt plötsligt fick jag skjuts dit jag skulle. Bezta liftaren jag är! Men farlig också, tänk om det hade varit värsta snuskgubben...

Nu ska jag snart åka mot Rålis och möta Malin, jag hade tänkt röja idag igen, höhö.

dissen

Världen är elak! Ska ut och springa nu. Hoppas en bäver äter upp mig :)

walla yaman

Satt ute igår, halvt myggbiten men det är chill.
Imorgon ska jag på extra stor fest hos Malin, OBS EXTRA STOR FEST.
Blir att fukka imorgon SOM FAN..........

Hörre du, din jävla bondtolva, nu ska du få dansa sörru!

Drar till tantoooooooooo. Hörs, puss!

Absolut

Haha lyssnar på smurf hitz! Så jävla bezt.

Smurfarna – Smurfparty

Mitt liv

Jag dör av tråkighet... La mig och kolla på rederiet, inne på 16 säsongen nu. Fan snart slut!
Fick nyss erbjudande att följa med på en grattis kryssning, men kommer inte hinna :((( tråk, hade varit fett kul.

grrr

Va fan är det för väder idag? Moln överallt. Jag som ville ut och sola. Hoppas att det försvinner snart. Ska käka lunch nu, sen försöka hitta på något. Sommarlovet är fan snart slut! Eller ja, lite mer än en månad kvar men ändå. Sista året jao. Kommer äga, diggar redan min klass :)

Dagens

Seriöst, vad är det med alla äckliga människor på internet? Blev medlem på någon konstig sida och blev bombad i chatten av killar som vill träffas. Säger, nej tack!
Fyfan!

Tack och hej

Jag har seriöst legat i sängen 2 dagar i rad nu... Så inte okej.
I fredags satt jag och några i rållis och chillade (diggar deras lekplats). Vart rätt så sent. Vaknade klockan 5 dagen efter, snacka om ångest. Fixade mig lite snabbt och åkte till liljeholmen för att möta Sofie, Veronica och Livija. Drog hem till Veronica, satt på balkongen och drack vin. Fixade ditt lite skolfolk och sen var det fest! Höhö nej men chill.
Fick för oss att vi skulle ut och bada, jag bangade först men det slutade med att jag var i med alla kläderna på. Snacka om att det var sommarens. Ångrade mig däremot dagen efter då jag fick åka hem med en tjock tröja och shorts (det var 100 grader ute). Kan säga att jag måste piss dagen efter, låg i sängen hela dagen.

Idag hann jag med att svänga förbi stan med Lina och Matilda. Imorgon har jag bestämt mig för att gå ut och sola!

Yaman

Sitter och lyssnar på Caramell, sjukt bra grupp!

Illa tjejen, illa ;)


True

Nyss kommit hem efter att ha tagit ett varv i spåret, sjukt skönt. Sprang en mil idag! Bezta mig.

Jag failar, men är ändå så mycket bättre

Hahahah.
Skön kväll igår. Jag failade, to bad to bad. Råkade somna, men lugnt va??????
Badade med alla kläder på igår, riktigt illa, tur att jag fick låna kläder av veronica :)
Gick alltså hem med en tjocktröja i 28 graders värme.

Föresten, har en kompis som är så jävla myttare! FAIL PÅ DENNA TJEJ! Trodde vi var kompisar :)

Var nyss ute och sprang 1 mil

Jag är inte fail tjej idag :-) det är för varmt ute för att orkar leva, haha. Det fanns ac på bussen, det är grymt. Jag bada med kläderna på igår, hur lyckas man? Hur orkar man vara mig just nu? Har fail kompisar också, haha to bad to bad! Äh, fixa eget!

Jag springer ut och går loss på bussens kaross skriker och svär ”öka för fan jag ska till Kos”

Bästa filmen igår! <3
När bion var slut gick jag till någon rockbar där Lina och några från hennes klass var. Verkligen inte min grej, men det var trevligt ändå, trots att musiken var alldeles för hög (och dålig, haha), man hörde inte ens när man pratade med varandra. Jag och Lina drog runt halv 2 när vi inte pallade mer, höhö.

Imorgon ska jag troligtvist träffa tjejerna, sitta i en park eller liknande. MYS! Men på dagen ska jag nog ut och sola, kanske bada. JAG HAR FAKTISKT BADAT IÅR! De ni ;) Sjukt kallt men ändå.