Svaret!

Han mördade sin mamma för att han hoppades på att tjejen skulle komma på den begravingen också så att han kunde ta hennes nummer då xD hahah.
JAG ÄR PSYKOOO

Spåra ikväll då.

Härlig dag med moln ute

Taggad för att åka in till skolan för att skriva en svenska uppsats? Ohjaaa! Hoppas att jag kommer på något riktigt bra, funderar på att skriva om facebook, det är ett av ämnerna man får välja iallafall, alla andra var så konstiga.
När jag är klar så blir det stan, det ska handlas påskpresent till Wilma och fixas lite annat smått och gott:)
SES!

Jag längst upp till vänster när jag gjorde lumpen för 2 år sen;) coolt som fan.
Kolla tvillingarna, andra raden längst till vänster och han som ligger ni. VEM ÄR VEM?

Spåra lika galet som för ett år sen eller???


Tänker du som en psykopat????

Det var en gång en man vars far hade dött. På begravningen träffade han en kvinna
som han pratade lite med och blev genast intresserad av kvinnan.
De bestämde att det skulle träffas på parkeringen efter begravningen.
Mannen gick dit och väntade på kvinnan, men hon kom aldrig-
Han vart djup deprimerad, han hade nämligen glömt att fråga efter hennes
nummer.. 2 veckor senare mördade han sin mor.. Varför?


JAG KAN SVARET! :)

Jobb


Tänk om jag skulle få ALLA pass jag sökt, det skulle vara härligt!

Smaskens med käk

Nyss varit och ätit en fet kebabrulle, det smakade kan jag säga. Har hittat världens godaste pizzeria, allt man äter där är verkligen GOTT, bra priser och mycket mat, orkar inte ens äta upp allt. Deras kycklingsallad är i alla fall best ever. Jag fick pengar insatt på  mitt konto idag som jag inte vet vart dom kommer ifrån, men skulle chansa på att det är från min andra blogg. Synd att jag slutade blogga där då eftersom cashen rullade in, skämt :) Ville inte bara blogga för pengarna även fast det är jävligt lättförtjänta, eller?

Imorgon ska jag troligtvist ut, var sjukt länge sen käns det som och får passa på när jag inte har Wilmisen. Ska se vilka som ska med bara, mallan troligtvist iallafall. Kul att gå ut själv annars. Har iförsig aldrig prövat och det kanske är kul, who knows.


Så här går man runt i min skola, snygg outfit. Det här var i för sig i ettan när man hade rutiga scarfar och gick med långa förkläden till tuttarna.

Någon som missat att jag har en dålig vana att göra "peace" på alla mina bilder??


Förar hos mig innan utgång, förra sommaren.



På väg till Cattelin där man typ var stammis på i sommras?



Jag, Matilda och Säde



Emelie och Emelie, meninge att vi ska göra ett M. Man man ju stava våra namn M L I med händerna ;)



Jag och Lina i Magaluf med våra tuffa BCM tröjor.


Fläskharar, förra sportlovet, haha.


Jag och Soff, Linas 18 års kalas!


Jag och Becca, Linas 18 års kalas.



Hahha


Det är inte kul att vara inne på en dator där man har mobiltbredband!

Nu var det gjort, måste erkänna att det tog emot rätt så rejält. Efter att ha bloggat snart fyra år på en och samma blogg känns det såklart lite ledsamt. Men det var det rätta, nu blir det nya tag, Känns faktiskt på mycket länge KUL att blogga och förhoppninsvist så slipper jag allt skit. Fan jag vågade knappt lägga upp bilder från en kul utekväll för att jag visste att folk skulle klaga. Här ska jag iallafall försöka lägga upp lite fler bilder, höhö. Och skriva exakt vad jag vill!!! IM FREE BABE!

Klockan är mycket och jag borde sovit för längesen, skönt att jag har lite sovmorgon imorgon. Ska möta upp mallan i slussen innan skolan börjar med idrott.


Haha det här är SKÄMT bilder från sportlovskryssningen. 7/4 kör vi igen!


Nystart

Jag hade nästan glömt hur kul det är att läsa igenom gamla inlägg man skrivit, speciellt i bloggar man glömt bort att man har. Hahahahahhahaha, Typ så kul är det, skämt å sido. Jag har ju faktiskt fyra bloggar sammanlagt, min "stora" ungmamma15, min MTV-blogg, den här och en som är hemlig med lösenordskydd och grejs. Snart så försvinner dock två stycken, ungmamma15 och MTV, eller försvinner och försvinner, ska inte stänga ner dom utan bara sluta skriva. Jag tackar helt enkelt för min tid, känner att dom inte uppfyller "kraven" längre, mest massa skit som skriv där. Istället ska jag öppna en ny blogg med lite mer humor i och hoppas att människor inte tar allt för illa upp, höhö. Nejdå. Dock kommer den bara vara för (eller det blir nog den här) personer som ber om att få adressen.
FUN!

Nu blir det käk.

dead

Den här bloggen uppdateras ju ofta?