Home sweet home

Hemma från en galen kryssning. Sjukt lyckad. Träffade hur mycket folk som helst som man känner, men tappade bort dom lika fort. Det är väll det som är nackdelen med att åka. Tog bilder men inte så värst många. Har ett ex antal roliga filmer på en viss person, ska lägga upp dom har även fast jag kommer få skit för det, haha.
Somnade rätt så sent så var helt död på dagen idag, skulle kört hela vägen men orkade verkligen inte. Låg och kollade på  disney chanel istället. När vi kom tillbaka till stockholm igen funkar inte tunnebanorna pga en olycka och dom hade inte satt in några ersättningsbussar, så istället fick man åka dom vanliga bussarna som blev proppfulla, så tog sin lilla tid att komma hem. Var sjukt hungriig så gjorde mat direkt här och sen kollade hockeyn. SM GULD FÖR DJURGÅRDEN ELLER VAD? ;)

Ringde även ett jobb idag som vill att jag kommer in till dom imorgon, så ska dit och se hur det är. Känns rätt så hopplöst att ens få ett sommarjobb just nu, intervjuver hit och dit men sen aldrig något mer. Aja ska i alla fall jobba på lady gaga i maj! SJUKT GLAD.

Föresten, är det fest eller?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback